ERVARING EN EXPERTISE STAAN GARANT VOOR DE BESTE KWALITEIT

Jan en Lenny zijn de drijvende krachten achter Living Pictures! Met meer dan 30 jaar ervaring vormen zij een sterk team dat snel in staat is om van uw woning, bedrijf of locatie een prachtige presentatie te maken. Alle disciplines worden door hen zelf “in huis” uitgevoerd, niets wordt uitbesteed. Hierdoor kunnen zij een topkwaliteit garanderen. Ook voor productfotografie bent u bij hen aan het juiste adres.

JAN EGBERS

Jan is een echte reclamefotograaf en heeft vanaf eind jaren ’80 bij diverse grote Nederlandse studio’s de nodige ervaring opgedaan op het gebied van locatie- en studiofotografie binnen de auto-, voedsel-, medische industrie en vrijetijdssector.

In 2006 besloot Jan om het avontuur aan te gaan en voor zichzelf te beginnen. Nu, ruim 12 jaar later, kan Jan buigen op een prachtige en uitgebreide klantenkring uit verschillende sectoren. Een greep uit het portfolio: Walraven-Sax wijnen, Lila schoenen, Sprangers bouwbedrijf, Car Recycling Systems, Topsport Brabant, Van Waterschoot, All About Wine, Hans van der List opticien, Kamer van Koophandel Breda, Pracht van Chaam meubels, Breda Hippique, TTTB Breda, Touch4Tennis en diverse makelaars.

LENNY EGBERS-REUSER

Na haar creatieve en commerciële Nimeto-opleiding heeft Lenny jarenlang ervaring opgedaan als styliste in een grote fotostudio en was zij werkzaam als etaleur voor diverse bedrijven. Ook runde ze elf jaar lang haar eigen bedrijf tot het moment dat de komst van de nieuwe virtuele (Matterport) technologie binnen het bedrijf van haar partner Jan een nieuwe uitdaging kende.

Doordat Lenny besloot om zich al in een vroeg stadium in deze nieuwe VR-techniek te specialiseren, kent de Matterport-techniek weinig geheimen voor haar. Ze is altijd uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

ONZE PASSIE

GAAT VERDER NA WERKTIJD

We vinden het geweldig om voor onze opdrachtgevers mooi werk te mogen maken, maar ook in onze vrije tijd zijn we graag met fotografie bezig.

KLANTEN OVER DE SAMENWERKING MET LIVING PICTURES

“Jan en Lenny nemen bij elke opdracht tijd voor de klant en nemen ze mee in de fotografie sessie door een goede uitleg te geven en ze mee te laten kijken naar de gemaakte foto’s. Het eindresultaat is elke keer weer perfect; prachtige foto’s, een tevreden klant en een soepel proces!”

Pieter van Wensen, Van Wensen Makelaars

“Jan en Lenny vormen samen een zeer goed team, luisteren goed naar onze wensen, denken goed mee en hebben oog voor detail. Niet voor niets werken we graag met hen samen. Altijd topkwaliteit. Jan en Lenny jullie verdienen een pluim!”

Agnes Tomesen, Agnes Tomesen Makelaardij

“Jan en Lenny verdienen de complimenten voor hun aanpak! Echte professionals die weten van doorpakken, maar door hun ervaring ook weten wanneer het nodig is om de tijd te nemen en de puntjes op de i te zetten.”

Arthur Bosman-Jansen, TTTB, Touch for Tennis

MEER WETEN?

EEN VRIJBLIJVEND ADVIES?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij u graag te woord.