Hoogtefotografie

Bekijk uw locatie vanuit een ander perspectief

Door gebruik te maken van een traploos instelbaar statief kan Living Pictures op iedere locatie een bijzonder (ruim) perspectief creëren. Met een maximale fotografiehoogte van 15 meter kunnen belemmeringen zoals bebouwing, beplanting of lastige ligging juist worden omgezet in een toegevoegde waarde. De camera wordt vanaf de grond bedient en als klant kunt u live meekijken, zodat u direct een idee heeft van hoe het beeld eruit gaat zien. De cameraopstelling is eenvoudig te wijzigen, waardoor er snel vanuit meerdere invalshoeken en hoogten opnames gemaakt kunnen worden. De opnamen ondergaan standaard een nabewerking waardoor kleur en contrast optimaal zijn. Naar wens kan extra beeldbewerking worden uitgevoerd.

GA EEN STAP VERDER

LAAT UW LOCATIE DIGITAAL TOT LEVEN KOMEN IN VIRTUAL REALITY

Met behulp van de innovatieve Matterport techniek laat Living Pictures uw locatie tot leven komen op het scherm van uw smartphone, tablet, PC of in Virtual Reality. De VR Tours van Living Pictures geven uw klant of gast 24/7 de gelegenheid om door uw locatie heen te lopen en de ruimte en sfeer te beleven.

MEER WETEN?

EEN VRIJBLIJVEND ADVIES?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij u graag te woord.