LAAT UW LOCATIE DIGITAAL TOT LEVEN KOMEN!

Met behulp van de innovatieve Matterport techniek laat Living Pictures uw locatie tot leven komen op het scherm van uw smartphone, tablet, PC of in Virtual Reality. De VR Tours van Living Pictures geven uw klant of gast 24/7 de gelegenheid om door uw locatie heen te lopen en de ruimte en de sfeer te beleven.

Kies ook voor deze ultieme visualitietechnologie en laat uw bezoeker kennismaken met de meest interactieve beleving van uw gebouw. Overtuig uzelf en navigeer door onderstaande projecten.

LIVING PICTURES VR TOURS

MATTERPORT SERVICE PARTNER

Wij zijn gecertificeerd Matterport Partner. Dat houdt onder andere in dat we de nieuwste functionaliteiten mogen testen voordat deze voor de markt beschikbaar komen.

Zo blijven we de op hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nog steeds groeiende technologie. Door contact en overleg met collega-Matterport Partners over de hele wereld kunnen er oplossingen gevonden worden voor bijzondere objecten.

WAAROM EEN VIRTUELE TOUR?

Uw bezoekers beleven vastgoed als nooit tevoren
Inspireer en verras uw bezoekers online. U beleeft vastgoed realistischer dan ooit. Met de Matterport 3D beleving navigeert u door gebouwen op een interactieve en gedetailleerde manier. Of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand, winkel of zelfs museum.

Woningen
De techniek leent zich uitstekend voor de woningmakelaardij. Toon uw potentiële koper de woning na vooraf – of na afloop van een bezichtigingen. Neem eventuele verbouwplannen door of maak eenvoudig een gedetailleerde plattegrond. Zelfs de dikte van de muren zijn zichtbaar waardoor metingen beter worden verklaard.

Digitale replica
De techniek is zo nauwkeurig dat het zelfs dienst doet als digitale replica. Deze hypermoderne visualisatietechniek legt uw gebouw nauwkeurig vast zodat bezoekers het optimaal online kunnen beleven. De online bezichtiging laat zich eenvoudig delen via social media. Na een bezichtigingen kunnen potentiële kopers terugkijken wat ze gezien hebben.

Informatiepunten
In elk model kunnen Mattertags (informatiepunten) geplaatst worden met extra informatie over producten, (kunst)objecten, of bijzondere features van een woning, bedrijf of gebouw. De inhoud van een mattertag kan een tekst, foto, link of zelfs een youtube film zijn.

  • Creëer meer impact
  • Geef bezoekers een zeer nauwkeurig beeld van de locatie
  • Locaties zijn dag en nacht te bezichtigen
  • Meer interactiviteit door gebruik van Mattertags

COMMUNICATIE VIA SOCIAL MEDIA

Een Matterportmodel-link is gemakkelijk te delen via Facebook, Twitter, e-mail etc. en de klant krijgt meteen een goed beeld van uw woning of bedrijf. Doordat iedereen weleens in aanraking komt social media is dit voor u een zeer belangrijke manier om de aandacht van potentiele klanten te krijgen.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BRANCHE
  • RESTAURANTS

  • WINKELS

  • HOTELS

  • MONUMENTEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Een 3D of virtuele tour is een belevenis voor (ver)kopers, potentiele klanten, (ver)huurders om een woning of gebouw te bekijken op een computer, telefoon of tablet op elke geschikte tijd en plaats.

Dat hangt af van de ruimte. Een normale woning ( ±100m2) duurt ongeveer 1,5 uur, grotere ruimtes hebben van tevoren ook een planschema nodig en duren langer.

De 3D camera is ontworpen voor binnenruimten en werkt met infrarood licht, dat verstoord wordt door fel zonlicht. Het hangt van het weer af of er ook buiten gescand kan worden, bijvoorbeeld op een bewolkte dag.

De hele scan sessie kan behoorlijk saai zijn en door de draaiende camera kunt u niet in dezelfde ruimte verblijven. Wij kunnen alleen werken en u op de hoogte houden, maar als u het interessant vindt kunt u gerust met ons meekijken hoe we te werk gaan.

De camera draait 360 graden en mensen die niet in beeld willen komen zullen dus bij de camera en bij ramen waar deze doorheen scant weg moeten blijven.

Nee, die mogelijkheid is er (nog) niet, dus de ruimte moet optimaal opgeruimd zijn. Gezichten kunnen automatisch wazig gemaakt worden, maar het is beter om ze weg te halen omdat de functie in het programma nog niet optimaal is.

MEER WETEN?

EEN VRIJBLIJVEND ADVIES?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij u graag te woord.