LAAT UW LOCATIE DIGITAAL TOT LEVEN KOMEN!

Met behulp van de innovatieve Matterport techniek laat Living Pictures uw locatie tot leven komen op het scherm van uw smartphone, tablet, PC of in Virtual Reality. De VR Tours van Living Pictures geven uw klant of gast 24/7 de gelegenheid om door uw locatie heen te lopen en de ruimte en de sfeer te beleven.

Kies ook voor deze ultieme visualitietechnologie en laat uw bezoeker kennismaken met de meest interactieve beleving van uw gebouw. Overtuig uzelf en navigeer door onderstaande projecten.

LIVING PICTURES VR TOURS

MATTERPORT SERVICE PARTNER

Wij zijn gecertificeerd Matterport Partner. Dat houdt onder andere in dat we de nieuwste functionaliteiten mogen testen voordat deze voor de markt beschikbaar komen.

Zo blijven we de op hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze nog steeds groeiende technologie. Door contact en overleg met collega-Matterport Partners over de hele wereld kunnen er oplossingen gevonden worden voor bijzondere objecten.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BRANCHE
  • RESTAURANTS

  • WINKELS

  • HOTELS

  • MONUMENTEN

WAAROM EEN VIRTUELE TOUR ?
COMMUNICATIE VIA SOCIAL MEDIA

Een Matterportmodel-link is gemakkelijk te communiceren via Facebook / Twitter/e-mail etc. en de klant krijgt meteen een goed beeld van uw woning of bedrijf. Door de algemene aanwezigheid van social media is dit voor u een zeer belangrijke manier om de aandacht van potentiele klanten te krijgen.

WONINGMARKT

Na een bezichtiging kunnen eventuele kopers gemakkelijk terugkijken wat ze gezien hebben. Kopers krijgen bij een eerste bezichtiging zo veel informatie en indrukken op zich af dat het fijn is om  na afloop op hun gemak het huis nog eens te bekijken. Ook kunnen ze  hun enthousiasme met  anderen (ouders, vrienden) delen.

Eventuele kopers kunnen met de scan naar een aannemer om eventuele verbouwplannen al door te nemen.

De makelaar kan na de bezichtiging van een ander huis, via de ipad meteen een virtuele bezichtiging doen van uw woning zonder dat u al hoeft op te ruimen en zo a la minute de interesse voor uw woning wekken.

Met de scan kan ook een gedetailleerde plattegrond gemaakt worden. De dikte van muren is zichtbaar (de ene kamer smaller dan de andere) waardoor metingen beter verklaard kunnen worden.

INFORMATIE PUNTEN

Informatie-punten,  Mattertags, kunnen in elk model geplaatst worden met extra informatie over producten, (kunst)objecten, of bijzondere features van een woning, bedrijf of gebouw.

De inhoud van een Mattertag kan een tekst,  foto, verwijzing naar website of zelfs Youtube filmpjes zijn.

FAQ

Wat is een virtuele tour?   Een 3D of virtuele tour is een belevenis voor (ver)kopers, potentiele klanten, (ver)huurders om een woning of gebouw te bekijken op een computer, telefoon of tablet op elke geschikte tijd en plaats.

Hoe lang duurt een scan-sessie?   Dat hangt af van de ruimte. Een normale woning ( ±100m2) duurt ongeveer 1,5 uur, grotere ruimtes hebben van tevoren ook een planschema nodig en duren langer.

Kun je ook buiten scannen?   De 3D camera is ontworpen voor binnenruimten en werkt met infrarood licht, dat verstoord wordt door fel zonlicht. Het hangt van het weer af of er ook buiten gescand kan worden, bijvoorbeeld op een bewolkte dag.

Moet er iemand aanwezig zijn bij het scannen?   De hele scan sessie kan behoorlijk saai zijn en door de draaiende camera kunt u niet in dezelfde ruimte verblijven. Wij kunnen alleen werken en u op de hoogte houden, maar als u het interessant vindt kunt u gerust met ons meekijken hoe we te werk gaan.

Wat als er mensen aanwezig zijn in een gebouw?   De camera draait 360 graden en mensen die niet in beeld willen komen zullen dus bij de camera en bij ramen waar deze doorheen scant weg moeten blijven.

Kan het gescande model nog met Photoshop worden bewerkt?   Nee, die mogelijkheid is er (nog) niet, dus de ruimte moet optimaal opgeruimd zijn. Gezichten kunnen automatisch wazig gemaakt worden, maar het is beter om ze weg te halen omdat de functie in het programma nog niet optimaal is.

 

MEER WETEN?

EEN VRIJBLIJVEND ADVIES?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u meer weten of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij u graag te woord.